Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy alakítottuk ki működési struktúránkat, hogy az általunk legfontosabbnak tartott szempontoknak- MINŐSÉG-ÁR-MEGBÍZHATÓSÁG- maradéktalanul megfeleljenek. Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vásárlóinknak, melyek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, rugalmasan illeszkednek a megrendelőink elképzeléseihez és hosszú élettartalmuk során többszörösen megtérítik a beruházott összeget.

Helyszíni felméréssel és szaktanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére,így akár otthonában is kiválaszthatja az önnek megfelelő nyílászárót vagy árnyékolástechnikai terméket. Arra törekszünk, hogy gyors, pontos és szakszerű munkát végezzünk kiváló minőségben. Termékeink megfelelnek az esztétika, a biztonság, a kényelem feltételeinek, figyelembe véve megrendelőink egyedi igényeit is.
A mintakollekciónkból kiválasztott termékre felmérés után azonnal árajánlatot adunk, a legyártott terméket pedig rövid időn belül szállítjuk és szereljük. Nagyobb volumenű munkák felmérését és kivitelezését az ország bármely pontján vállaljuk!

A mintakollekciónkból kiválasztott termékre felmérés után azonnal árajánlatot adunk, a legyártott terméket pedig  rövid időn belül szállítjuk és szereljük. Nagyobb volumenű munkák felmérését és kivitelezését az ország bármely pontján vállaljuk!

Gyors, pontos kivitelezéssel, kedvező árakkal, és garanciával állunk az ÖN rendelkezésére!

Minden jog fenntartva: Árnyékkirály Kft Miskolc, 2015    

arajanlat@miskolciablakos.hu 

06-70/21-86-583